Skip to: Site menu | Main content

Villa Camposol

Urbanisatie Camposol

Villa Camposol is gelegen op urbanisatie Camposol te Mazarron. Camposol is eigenlijk een grote (vakantie) buitenwijk van het nabijgelegen Mazarrón. In de afgelopen 10 jaar waarin deze urbanisatie is opgebouwd heeft het zich ontwikkeld tot een interessante mix van naar Spanje geëmigreerde expats en toeristen.

De ligging van Camposol en het uiterst aangename klimaat in de regio maakt het tot een zeer interessante plek om voor zowel korte als lange duur te verblijven. Voorzieningen als supermarkt, bars en restaurants, openluchtzwembad, tennisbaan bevinden zich op de urbanisatie binnen loopafstand van villa Camposol.

Camposol beschikt tevens over een 18-holes golfbaan, vanaf het dakterras van de villa heeft u een prachtig uitzicht hierop. Op de website www.clubmurcia.com kunt u hierover meer vinden.

Camposol golf club

De afstand tot de luchthaven van Alicante bedraagt ca. 115 kilometer en hierop wordt vanuit Nederland door verschillende luchtvaartmaatschappijen gevlogen, zie hiervoor ook de pagina bereikbaarheid.